ΠΡΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ


    Χθές Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011 πραγματοποιήθηκε συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα στην Αθήνα μεταξύ του υπουργού Εσωτερικών κ. Γ. Ντόλιου και των μεταφορέων μαθητικών δρομολογίων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης. Στη συνάντηση παρευρέθησαν εκπρόσωπος του συνεταιρισμού Ταξί EUROTAXI ΞΑΝΘΗΣ συνοδεία της δικηγόρου του συνεταιρισμού κ. Μαρίας Κομνίδου και εκπρόσωποι απο τα ΚΤΕΛ Ν. Ξάνθης, Ν. Καβάλας και Ν. Δράμας συνοδεία των νομικών τους. Η συνάντηση έγινε παρουσία και με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης κ. Α. Γιαννακίδη, του αντιπεριφερειάρχη  Ξάνθης κ. Φ. Καραλίδη και του αναπληρωτή υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Σωκράτη Ξυνίδη. Είμαστε αισιόδοξοι και περιμένουμε να γίνουν πράξεις σύντομα, οι υποσχέσεις που εισπράξαμε. Ο συνεταιρισμός Ταξί EUROTAXI ΞΑΝΘΗΣ εξέδωσε την ακόλουθη ευχαριστήρια δήλωση:

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ

    Στις 28 Φεβρουαρίου 2011, με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ..Α Γιαννακίδη, έλαβε χώρα συνάντηση μεταξύ άλλων και των εκπροσώπων του Συνεταιρισμού ΕUROTAXI ΞΑΝΘΗΣ με τον υφυπουργό Εσωτερικών κύριο Γ. Ντόλιο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το σημερινό αδιέξοδο στη μεταφορά μαθητών του Νομού Ξάνθης. Mε αφορμή το γεγονός αυτό και της άμεσης διευθέτησης του ζητήματος που μας υποσχέθηκε ο κύριος υφυπουργός, θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε, καθώς επίσης και τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ.. Α Γιαννακίδη, τον αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Φ. Καραλίδη και τον αναπληρωτή υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστκότητας κ. Σωκράτη Ξυνίδη για την προσπάθεια που καταβάλλουν προς επίλυση του προβλήματος. Είμαστε αισιόδοξοι και περιμένουμε να γίνουν πράξεις σύντομα, οι υποσχέσεις που εισπράξαμε.
    Ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού ΕΥRΟΤΑΧΙ ΞΑΝΘΗΣ
    Στυλιανός Γουναρίδης
    Τα μέλη του ΔΣ




    VIDEO 01

    VIDEO 02

    VIDEO 03

    VIDEO 04

     

    © Copyright ® 2009 - 2016 Taxi of Greece - All Rights Reserved | Designed By Free Voice Of Greek Taxi Drivers | Contact: taxitzidesoloisemiaselida@gmail.com