Εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΟΕΒΕΣΝΑ και του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ



    Υπό την σκιά των επιπτώσεων της κρίσης στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της ΟΕΒΕΣΝΑ, η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας και του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ.

    O πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Αχαϊας (Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α.), του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Αχαΐας, της «Ανεξάρτητης Περιφερειακής Συνδικαλιστικής Παράταξης Ταξί» και Δ' Αντιπρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ), Παναγιώτης Σκέντζος, στον χαιρετισμό, του περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών, κάνοντας λόγο για μέτρα εξόντωσης, από δυσβάστακτους φόρους και εισφορές. Ειδική αναφορά έγινε στους οφειλέτες του ΟΑΕΕ που δεν έχουν ούτε την δυνατότητα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

    Ο κ. Σκέντζος σημείωσε ότι «σήμερα είναι επιτακτική, όσο ποτέ άλλοτε η προώθηση οικονομικών πολιτικών που θα τονώσουν την οικονομία, τις επιχειρήσεις και το εισόδημα των νοικοκυριών. Κυρίως όμως θα πρέπει να ληφθούν μέτρα όπως είναι η χρηματοδότηση δράσεων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και η πολιτική ενίσχυσης της ζήτησης που καλύπτεται σήμερα με εισαγωγές».

    Ο πρόεδρος του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ, Νίκος Μπαρδάκης αναφέρθηκε και αυτός στις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ΜμΕ ενώ τόνισε πως το ΚΕΚ καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για την δια βίου εκπαίδευση, δίνοντας την ευκαιρία σε 30.000 επιχειρηματίες να καταρτιστούν.

    Διαβάστε περισσότερα στο pelop.gr
    (Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014)



    VIDEO 01

    VIDEO 02

    VIDEO 03

    VIDEO 04

     

    © Copyright ® 2009 - 2016 Taxi of Greece - All Rights Reserved | Designed By Free Voice Of Greek Taxi Drivers | Contact: taxitzidesoloisemiaselida@gmail.com