
Πολλοί χρήστες του facebook έχουν την απορία: "Πώς μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου;". Άς δούμε πώς...
Προσοχή, η διαγραφή του facebook προφίλ θα είναι οριστική. Δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε στο facebook, ούτε σε άλλες υπηρεσίες στις οποίες συνδεόσασταν μέσω facebook (βάζατε τα facebook στοιχεία σας).
Όσοι από εσάς θέλετε να διαγράψετε (όχι να απενεργοποιήσετε) για πάντα το προφίλ σας από το facebook ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα.
Οριστική διαγραφή λογαριασμού
1) Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας facebook

2) Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο
https://ssl.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

3) Θα σας ζητηθεί να βάλετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας και απο κάτω τον κωδικό ασφαλείας (captcha), τον οποίο και θα γράψετε μέσα στο πλαίσιο

4) Πατήστε "εντάξει" για να ολοκληρωθεί η διαγραφή του προφίλ σας για πάντα

Ο λογαριασμός σας έχει απενεργοποιηθεί από τον ιστότοπο και θα διαγραφεί μόνιμα σε 14 μέρες. Άν συνδεθείτε στο λογαριασμό σας εντός των επόμενων 14 ημερών, θα έχετε την επιλογή να ακυρώσετε το αίτημα σας.









